Søndagshilsen

Fra CBS i går

Der har været lidt stille på bloggen de seneste par dage, da jeg har haft drønende travlt med at blive færdig med en såkaldt 7-døgnscase i erhvervsøkonomi. Min gruppe og jeg satte så endelig det sidste punktum i nat ved 2-tiden efter at have siddet og knoklet siden kl. 11. Men hvor er det dog skønt at vide, at man bare kan holde FRI i dag. Opgaven skal først afleveres i morgen, så i princippet kunne vi sagtens have arbejdet i dag også, men vi ville gerne nå at holde lidt weekend.

Nu skal jeg så til at tænke på eksamen i samfundsøkonomi, som er næste tirsdag. Men først skal jeg koncentrere mig om hviledagen i dag, hvor jeg absolut ingenting skal 🙂

Hav en dejlig søndag!

/ / / / / / /

I haven’t had the time to blog the last few days because I’ve been working like a maniac on a school assignment but my group and I finally finished it at 2 o’clock last night. We were quite determined to finish it yesterday so we could have the day off today. And I’m really happy about that now since I have no plans whatsoever so I’ll just relax to the fullest today!

Have a nice Sunday 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s