Sephora

Hvis det skulle være gået jeres næse forbi, så har Sephora i dag åbnet en kæmpe afdeling i Illum, og det har jeg godt nok ventet længe på! Da jeg var i USA og stiftede bekendtskab med Sephora for første gang, tænkte jeg, at jeg ville ønske, vi havde sådan en butik i Danmark – to år efter kom den så endelig. Den lever fuldt ud op til mine forventninger. De har alt, hvad hjertet kan begære plus de mærker, som man ellers kun kan få i udlandet. Hvis I tager dette gavekort med ind i butikken, kan I få en gratis neglelak, parfume eller læbepomade. Det gælder kun indtil den 21. maj, og så længe lager haves så skynd jer! Som I kan se på billedet, valgte jeg en læbepomade, og den er virkelig god.

Lige ved siden af Sephora er der også åbnet en juice-/sandwichbar ved navn Redfellas (de har indtil videre kun en svensk page på Facebook). I dag havde de gratis smagsprøver på smoothies, som var superlækre. Købte en sandwich der og den var virkelig også mums. Her har Joe and the Juice virkelig fået sig en værdig konkurrent.

/ / / / / / /

Sephora just opened in Illum today! I have waited for this for about two years now – ever since I went to the US I thought that Denmark needed something like Sephora and now it’s finally here. If you bring this gift certificate to the shop you can get a free nail polish, perfume or lip balm. I chose the lip balm which is really good.

Reklamer

One thought on “Sephora

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s