Getting ready!

Ak ja, så blev det endelig min tur til at holde ferie! I to hele uger woop woop!!

I denne uge står den jo som bekendt på modeuge, modeuge og lidt mere modeuge. Vil ikke trætte jer ved at lægge hele mit program op – næh, jeg vil tværtimod prøve på at få blogget lidt hver dag i løbet af ugen, så I kan se billeder fra de forskellige shows, events og fester.

I morgen skal jeg til Official Copenhagen Fashion Week Press Conference (pyha, det var langt) efterfulgt af det officielle åbningsshow med den up-and-coming designer Freya Dalsjö.

Kl. 22 skal jeg til Henrik Vibskovs show, hvilket jeg glæder mig meget til. Han plejer at være utrolig kreativ i sine shows, så det bliver spændende at se, hvad han har i godteposen denne gang.

Fra Henrik Vibskovs SS13-show i Paris i juni måned. Den lyserøde tingest på catwalken skal forestille en tunge – mon ikke vi også får den at se i morgen?! Billedet er fra soundvenue.com

Billeder vil som sagt blive lagt op løbende de kommende dage så stay tuned. Følg mig i øvrigt på Instagram hvor I med stor sandsynlighed kan se billederne næsten lige med det samme, de bliver taget 😉 Jeg hedder usophine derinde.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s