Copenhagen Fashion Week

Modeugens programoversigt
Pressebus som f.eks. journalister og skribenter (dermed også mig :-)) bliver kørt rundt i til de forskellige shows

Jeg har drønende travlt, selv om jeg rent faktisk har ferie i denne uge – meget heldigt for ellers ved jeg ikke, hvordan jeg skulle have nået alt det, jeg har på agendaen.

I går var jeg som sagt til Freya Dalsjös åbningsshow, og det var super fedt! Cool tøj og lækker musik. I kan se en video fra showet herunder.

Video fra Freya Dalsjö SS13, Copenhagen Fashion Week

Om aftenen var min veninde og jeg så til Henrik Vibskovs SS13-show, og damn det var noget af en oplevelse! Han er simpelthen så kreativ den mand, og det ses tydeligt både i selve opsætningen af showet og naturligvis i hans kollektion. Vil egentlig lade videoen nedenfor tale for sig selv. Læg mærke til den lyserøde, gigantiske tunge på catwalken og at Vibskov udelukkende bruger mørke modeller i showet.

Video fra Henrik Vibskov SS13, Copenhagen Fashion Week

I aften står den på By Malene Birger show, men det er ren fornøjelse – det vil altså sige, at jeg ikke skal skrive om dette show for Modesektionen.dk. Efterfølgende tager min veninde og jeg nok til hendes afterparty på Simons 🙂

Der er i øvrigt lige kommet et splinternyt interview op på Modesektionens hjemmeside med Jackie-Lee Navarro. Her kan du bl.a. høre om hendes forhold til mode og modeugen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s